LENTE

LENTE Pizzeria & Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 121 beoordelingen
26 feb 2020 om 11:53 Ik heb wat te chappe besteld gisterenavond terwijl het keihard aan het sneeuwen was, voelde me echt slecht voor de bezorger... Alle credits voor de OG bezorger!!! Eten was prima
26 feb 2020 om 10:14 Pizza doner besteld krijg 75% met alleen dikke kaas erop en paar stukjes doner echt slecht niet lekker saus was ook niet goed waterig knoflooksaus bij deze nooit meer !!
31 jan 2020 om 11:49 Was heerlijk
8 jan 2020 om 0:54 Eten was slap en koud saus was te waterig En kreeg een kapsalon ZONDER saus
3 jan 2020 om 3:09 Geen saus op kapsalon wtf, turkse pizza werd gwn sambal in gegooid zonder vraag. Dooie tent
2 dec 2019 om 23:11 Pizza was erg lekker. Zoals ik hem van ze gewend ben. Alleen jammer dat ze nu kleinere sucuk gebruiken. Maar buiten dat erg lekker.
13 okt 2019 om 10:27 Veel langer dan de beloofde bezorgd tijd en een compleet verkeerde bestelling.
7 okt 2019 om 1:39 Lekker eten en zeer vriendelijke man!
2 okt 2019 om 8:11 Pizza was Nice! Kapsalon weg moeten gooien ..zat geen saus op ,bellen kon niet meer ,Lente was al dicht
4 sep 2019 om 3:15 Snap al die onderstaande beoordelingen niet, de pizza was beter dan Katja Schuurman in haar hoogtijdagen en werd al geleverd toen ik nog aan het bestellen was.
17 aug 2019 om 20:19 Pizza rand was aangebrand en niet lekker
15 aug 2019 om 22:01 Good food, fast delivery, good price. I Recommend this place.